Fri frakt
Säker betalning
Erbjudanden varje månad
Följ oss på: @CAPDEMER_SE
#CAPDEMERse #marintmode
Gå till Shoppingbag/Kassa
KUNDTJÄNST

Så handlar duHär finner du några enkla tips för att komma igång.

Grundläggande principer
Om du vill läsa mer om en artikel så klicka på en produktbild eller namnet för produkten. Du riskerar inte att köpa några varor om du lägger dem i varukorgen. Ett köp görs inte förrän du valt att gå till kassan och angett betalsätt och betalat ordern.

Navigeringsmenyn
I vår meny på vänster sida kan du enkelt gå igenom våra kategorier och klicka dig fram till den kategorigrupp och den produkt som intresserar dig.

Månadens erbjudande
Månadens erbjudande hittar du på vår startsida. Gå till vår startsida, klicka här

Produktsida
På produktsidan kan du läsa om artikeln eller titta på en större bild av varan. Om artikeln finns i flera storlekar får du välja rätt modell innan du lägger produkten i kundvagnen.

Kundvagnen
I kundvagnen får du en tydlig överblick över vilka produkter du lagt till. Du kan enkelt lägga till samt ändra eller ta bort valda produkter.

Rabatt kod
Om du har en rabatt kod anger du den i kassan i det fält som anges. Du ser direkt det uppdaterade beloppet som ska betalas efter avdragen rabatt.

Kassa
När du har lagt ett önskat antal artiklar i din kundvagn och vill avsluta ditt inköp ska du gå till kassan. Du behöver inget konto för göra beställningar på CAP DE MER .SE. Vi använder oss utav snabbkassa via Paypal betaltjänst.

Företagsförsäljning
Vill du köpa med faktura till ditt företag? Kontakta oss på info@capdemer.se eller 0706-877 556.


KöpvillkorBeställning
Om du får problem med din beställning är du välkommen att skicka e-post, eller ringa till oss. En beställning via Internet är genomförd när du erhållit en orderbekräftelse från oss.

Leveranstid
Vi levererar varor inom 2-10 arbetsdagar. Om en vara du beställt skulle bli senare levererad än 10 dagar meddelas du om detta via e-post.

Frakt
Varorna levereras som brev eller paket oftast med Posten Sverige AB och levereras hem till er brevlåda. Just nu har vi fri frakt på alla beställningar inom Sverige. Beställningar från övriga Norden och Europa tillkommer extra avgifter för tull och frakt. Vi skickar dina varor efter godkänd betalning.

Returrätt
Du kan prova dina varor hemma i lugn och ro - vi erbjuder dig 14 dagars öppet köp. En retur kan du göra under förutsättning att varan är oanvänd och alla etiketter sitter kvar. Du betalar själv returfrakten. Innan du skickar tillbaka varorna, var vänligan och kontakta oss via e-post. Varan returneras till: CAP DE MER .SE, Åkervägen 2, 822 31 Alfta.

Reklamationer
Vid reklamationer, kontakta oss omgående för byte eller retur. Där vi har felat återbetalas portot för eventuella returpaket. Kvitto på din betalning ska alltid läggas med i returpaketet.

Betalning
Kortbetalning:
Betala med Visa / MasterCard och Diners kontokort tryggt och säkert över Internet. Din betalning genomförs via PayPals betaltjänst. Inga extra avgifter tillkommer för kortbetalning. Vi skickar varorna efter godkänd betalning.

Direktbetalning:
Du kan även välja att använda direktbetalning via PayPal. För detta krävs det att du har ett registrerat PayPal konto (PayPal konto är gratis att registrera). Om du väljer detta betalsätt hamnar du automatiskt i din internetbank och kan utföra betalningen som en vanlig internetbetalning direkt från ditt bankkonto. Alla som har betaltjänst via sin internetbank kan nyttja detta betalsätt. Inga extra avgifter tillkommer för direktbetalning.

Vi använder en betaltjänst från PayPal. Läs mer om PayPal, klicka här

Kontakta ossVälkommen att kontakta vår kundtjänst.

E-post:
Du kan kontakta oss på e-post dygnet runt. Svar sker normalt inom 24 timmar under vardagar, info@capdemer.se.

Telefon:
Öppettider är vardagar 09:00 – 15:00. Telefon: 0706 - 877 556


KontaktformulärNamn:


E-post:


Ämne:


Kommentar:
BETALMETODER
VI SKICKAR MED
NYHETSBREV
Registrera dig för vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudanderna och nyheterna.
CAP DE MER .SE är Sveriges nya webbutik för marint mode. Vårt utbud består av kläder och accessoarer från både
kända varumärken såväl som nya varumärken. Vi har ett noga utvalt sortiment där alla enkelt kan hitta de senaste trenderna inom marint mode på ett och samma ställe. Vi växer för varje dag och letar hela tiden efter spännande varumärken för marint mode.